fbpx

Woonhave

Belegger in hoogwaardige huurwoningen

Kwalitatief goed ontworpen en gebouwde (nieuwbouw)woningen jarenlang verhuren en onderhouden. Dat is het doel van Woonhave, een beleggingsfonds dat zich richt op hoogwaardige huurwoningen, met name in de Randstad. Ze vroegen of wij mee wilden denken in hun propositie en communicatie & marketing. Graag!

De eerste wens was duidelijk: een nieuwe, frisse website met als belangrijkste doelgroep de huurders van Woonhave. Waar hebben zij behoefte aan als ze onze website bezoeken? Woonhave had hier van tevoren al goed over nagedacht. Heel fijn! Het resultaat mag er zijn: een heldere, aantrekkelijke site die door de huurders goed ontvangen is. Daar ging het tenslotte om.

Onze samenwerking gaat inmiddels veel verder. Uitnodigingen, advertenties voor wooncomplexen en informatiemappen voor huurders zijn slechts enkele voorbeelden. Daarnaast zijn we ook nauw betrokken bij het optimaliseren van interne processen, bijvoorbeeld door middel van een geheel online verhuurproces via huurder.nl. Een hele fijne partij om mee samen te werken!

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
Hallo Van der Pek