fbpx

Harmonieus Elements

Een fantastisch nieuwbouwproject in het bruisende Haarlem. 190 stijlvolle huurappartementen met volop comfort. Een echte community wordt hier gebouwd met volop diversiteit. Geen reusachtige, uniforme woonkazerne, maar hoog, laag, klein en groot, met een heerlijke daktuin.

Bouwinvest, de drijvende kracht achter Elements, is vastberaden om woningen aan te bieden die mensen graag hun thuis noemen.

Wonen zoals jij wilt

Ons team heeft met veel enthousiasme gewerkt aan het vormgeven van deze woonervaring. Een gewaagde projectstijl, vangt de unieke sfeer van Elements. Van de eerste schets tot de laatste punt, is er aandacht besteed aan het creëren van een visueel statement, dat de essentie van modern stadsleven vastlegt.

We hebben gezorgd voor een volledig pakket voor de website. Van losse elementen en tekst, tot alle benodigdheden, waaronder plattegronden, voor het vullen van de woningzoeker.

Opvallende communicatiemiddelen mogen natuurlijk niet ontbreken. Zoals een indrukwekkend bouwbord en hekdoeken die voorbijgangers nieuwsgierig maken.

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
Fenixlofts