fbpx

Een uniek vastgoedproject in het hart van Pijnacker

Dit project staat voor veel meer dan alleen prachtige koopappartementen; het is een visie op gezonder en gelukkiger wonen. Casa Vita is gebouwd van duurzaam hout, waardoor het niet alleen indrukwekkend is qua architectuur, maar ook bijdraagt aan een groene toekomst.

Bijna 100 koopappartementen, elk ontworpen om een warm en gastvrij thuis te bieden aan bewoners. Een project waar gezondheid, biodiversiteit en ‘samen’ centraal staat. Zo is er veel aandacht besteed aan het creëren van groene ruimtes en een gemeenschappelijke tuin.






In opdracht van Blauwhoed, zijn wij aan de slag gegaan met dit mooie project. Door te beginnen bij de basis hebben we ervoor gezorgd dat de identiteit van Casa Vita in ieder communicatiemiddel tot uiting kon worden gebracht. Een opvallende en bijpassende projectstijl.

Vanuit hier zijn verschillende communicatiemiddelen opzet en uitgerold. Van een opvallende social mediacampagne om het bereik te vergroten, tot het ontwerpen van rolbanners voor tijdens een Meet & Greet met toekomstige bewoners. Van print advertenties tot de opzet van een stijlvolle brochure. En ook op straat kon je niet om Casa Vita heen, dankzij de inzet van een mobiele abri.

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
Maestro