fbpx

Een meesterlijk vastgoedproject in Den Haag

Maestro bestaat uit 127 koopappartementen, waaronder 5 topappartementen en penthouses. Een buitengewone kans om te genieten van wonen bij stad en strand. Deze appartementen zijn niet alleen fraai ontworpen, maar ook duurzaam gebouwd en subliem afgewerkt.

Vlak bij het strand van Kijkduin, omgeven door wandel- en fietsroutes, gunstig gelegen ten opzichte van de landgoederen Ockenburgh en Madestein, en op fietsafstand van De Uithof. Genoeg ontspanning en vertier in de omgeving.

Een meesterlijk project, vraagt om een meesterlijke aanpak

In opdracht van vastgoedontwikkelaar Stebru, hebben wij de communicatie van A tot Z opgepakt. Voor aanvang is het communicatieproces verdeeld over drie fasen. Waar we zijn gestart met een teaser campagne, is dit vervolgens uitgebreid met onder andere een voorloopsite, waarna de verkoop van start is gegaan.

De website van Maestro is een ware eyecatcher. Niet alleen door de entree, waar je blik direct wordt gevangen en vastgehouden. Maar ook de uitgebreide woningzoeker functionaliteit, laat toekomstige bewoners hun eigen 3D-uitzicht ervaren. Zo krijgen ze alvast en voorproefje in het leven van Maestro. Want wat is er nu fantastischer dan op je eigen balkon of dakterras te kunnen genieten van de opkomende en/of ondergaande zon?

De campagne rondom dit project wordt gedragen door een diversiteit aan effectieve marketing- en communicatiemiddelen. Ondersteuning vindt met name plaats met behulp van een doordachte SEO en SEA strategie, en twee social mediacampagnes. Twee? Jazeker, we hebben namelijk ook te maken met 2 uiteenlopende doelgroepen voor uiteenlopende woningen; appartementen en penthouses.

Ook print advertenties, rolbanners en een opvallende tramreclame door de binnenstad van Den Haag ontbraken niet. In combinatie met een aantal fysieke evenementen zorgde dit voor meerdere verrassende contactmomenten met de doelgroep.

Maestro is overal aanwezig om jou mee te nemen in deze meesterlijke woonervaring.

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
Beaugaard