fbpx

Ontdek het juweel van Delft

Bethelpark, een nieuwbouwproject in het hart van Delft. Niet alleen wonen, maar een ervaring voor degenen die streven naar een stijlvolle levensstijl. Gelegen op fietsafstand van het bruisende stadscentrum, biedt dit project 316 appartementen die variëren van middenhuur tot sociale huur. Een verscheidenheid aan opties voor ieder individu.

Een dynamische combinatie

In opdracht van Bouwinvest hebben wij ons volledig ondergedompeld in dit project. We hebben een projectstijl gecreëerd die perfect aansluit bij de visie, architectuur en doelgroep van Bethelpark. Om deze visie tot leven te brengen, hebben we de omgeving uitvoerig verkend en vastgelegd in prachtige foto’s. Want wat is wonen in Delft?

Ons team bood een allesomvattend pakket voor de website. Van copy tot aan gedetailleerde plattegronden. Van artist impressies tot aan een 3D-vogelvlucht. Hierin nemen we je mee alsof je al thuis bent in Bethelpark. En om het project te delen met en onder de aandacht te brengen van potentiële bewoners, hebben we een doelgerichte social media, SEO en SEA campagne gelanceerd. De combinatie met een opvallend bouwbord, levendige balkonborden en hekdoeken ter plaatse, zorgde voor een letterlijke lancering van de verhuur.

Als kers op de taart hebben we een aantal referentiewoningen vastgelegd, waardoor huurders een voorproefje kregen van het bouwproces en de woningen. Na het zetten van de laatste puntjes op de i voor oplevering, zijn we teruggekeerd om het geluk van de huurders op te vangen tijdens de sleuteloverdracht.

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
AA-team