fbpx

Kom jij ons team versterken als webdeveloper?

Fronttaal is een full-service (marketing)communicatiebureau in Rotterdam en is werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers in allerlei branches. Gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie. Maar we doen natuurlijk veel meer. Van huisstijlontwikkeling en (her)positionering tot merkenbouw en uitwerking van promotiemiddelen. En alles wat ertussen zit. Online en offline. B2B en B2C.

Wij vinden het zelf erg leuk dat geen dag hetzelfde is en daarom zoeken wij iemand die hands-on is en ook met zijn voeten in de klei staat. Het ene moment mag je een idee vertalen naar een concreet concept, het andere moment moet een website snel de lucht in. En advertentieplatforms die continue hun API’s aanpassen, zijn voor jou ook geen probleem. Je houdt van een uitdaging!

Je komt te werken in een veelzijdig team, waarbij jouw input even belangrijk is als die van je collega’s: webdeveloper, art-director, DTP’ers, communicatieadviseurs en andere creatievelingen.

Spreek jij onze taal?

Bij Fronttaal mag je de diepte in en honderduit praten over je vak. Even een babbel of een scherpe woordgrap kunnen we ook wel waarderen, dus verras ons!

Jouw webskills

Je hebt ruime ervaring met back-end en front-end werkzaamheden.
Je hebt gedegen kennis van een of meerdere CMS-systemen (Drupal en WordPress). HTML, CSS, Javascript / JQuery / mysql / plesk hebben geen geheimen voor je. Je hebt ook kennis van én interesse in online marketing en de onsite optimalisatie daarvan op onze websites (SEM en social).
Naast de techniek achter een website kun je ook een webdesign maken, waarbij je rekening houdt met usability en de vormgeving die binnen een huisstijl moet passen.

Wie ben jij?

Een leergierig en gedreven collega.
Een geïnteresseerd en leuk teamlid.
Je bent communicatief en initiatiefrijk.
Je bent trots op je eigen werk.
Verantwoordelijkheid hoeven wij je niet uit te leggen.
Stressbestendigheid en hands-on.
En je houdt van gezelligheid.

Wat biedt Fronttaal jou?

Spreekt deze rol in ons team jou aan en wil je met ons kennismaken?
Stuur dan jouw cv en motivatie naar roy@fronttaal.nl.