fbpx

DE HAAGSCHE HELD AAN DE KADE

Huurappartementen in Den Haag

149 appartementen in het hart van Den Haag. Voor de verhuur van dit bijzondere project bedachten wij het concept en verzorgden we allerlei communicatiemiddelen.

Willen jullie een uniek concept ontwikkelen en communicatiemiddelen maken voor een appartementencomplex in een voormalig kantoorgebouw, recht tegenover de Koninklijke Stallen in Den Haag? Ja, graag!

Dit werd niet zomaar een projectstijl. Het uitgangspunt werd ‘hip, koninklijk en stoer’. Uitgewerkt met een blauwe hoofdkleur -passend bij de zeeheld Kortenaer- en met een logo in een strakke vorm gebaseerd op een wapenschild. In deze stijl maakten we het webdesign, de sfeer voor de Facebookpagina en een online brochure met project- en woninginformatie, inclusief plattegronden, gevels en verdiepingsoverzichten. Aangevuld met advertenties, rolbanners en bouwhekdoeken voor de open huizen werd het een complete campagne.

Syntrus Achmea real estate & finance gaf ons de opdracht voor deze mooie klus. En ze waren erg tevreden met het eindresultaat. De open huizen trokken al flink wat geïnteresseerden naar Kortenaer en de verhuur loopt goed door. Daar doen we het natuurlijk voor!

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
Keijzershof