fbpx
BUURTKRANT VAN DER PEK- EN GENTIAANBUURT

Amsterdam Noord

Al jaren en nog steeds met veel plezier maken we voor woningcorporatie Ymere een buurtkrant voor de Reimerswaalbuurt in Amsterdam Nieuw West. Een gebied dat over een periode van tientallen jaren een volledige opknapbeurt krijgt. Slopen, renoveren en nieuwbouw. Zo kwamen we ook terecht in de Van der Pekbuurt. Een dorpse wijk in Amsterdam Noord.

Amsterdam Noord is echt een buurt in opkomst. Met hele oude woningen in de Van der Pekbuurt en grote nieuwbouwcomplexen aan het IJ wonen er heel veel verschillende mensen. Dit geeft soms ook wat weerstand. Met de buurtkrant Hallo Van der Pek spelen we hierop in door nieuws en achtergrond te brengen waar iedereen zich in kan vinden. Of je er nu al 80 jaar woont, of net een nieuw appartement hebt gekocht.

 

Fronttaal verzorgt het hele redactieproces: van het voorzitten van de redactievergadering, tot het aansturen van de fotografen, tekstschrijvers en natuurlijk de hele opmaak. Gedrukt en wel leveren we het daarna af bij het Projectbureau waar de kranten in de wijk verspreid worden. Echt een leuke klus!

Meer weten over dit project?

Bel 010-4361956 of mail naar info@fronttaal.nl

Volgend project
Siscon